Collector forbrukslån

Collector er en svensk nettbank som tilbyr finansiering for private og bedrifter. Siden oppstarten i 1999 har banken fokusert på innovative løsninger og effektiv kundebehandling. Dette har vist seg å være vellykket og i dag har banken kontorer i hele Norden. Forbrukslån er en av tjenestene Collector kan tilby deg.

Forbrukslån fra Collector

Tar du opp et forbrukslån fra Collector står du fritt til å bruke pengene som du vil. Det er mulig å få lån ned til kr 20 000 og opp til kr 250 000, uten å stille sikkerhet for lånesummen. Nedbetalingstiden er mellom 2 til 10 år for disse lånene. Hvilken nedbetalingstid hvert enkelt lån kan få avgjøres av størrelsen på lånet. Rentesatsen vil også variere fra lån til lån. I skrivende stund ligger den nominelle renten mellom 9,9% og 19,90%. Forbrukslånet fra Collector har et etableringsgebyr på kr 750 og termingebyr på kr 50. Når du får lånetilbudet vil gebyrene være inkludert i den effektive renten.

Rentetilbudet

Pr i dag kan man ta utgangspunkt i en effektiv eksempelrente på 11,42% (kr 100 000 betalt o/5år). Selv om banken gir renteeksempel er din rente satt individuelt. Det gjøres ved at banken kredittsjekker deg. Kommer du ut med en god kredittscore kan du få rentetilbud lavere enn renteeksemplet til banken. Når du får tilslag på lånet vil du få en foreløpig nedbetalingsplan (den endelige får du ved signering av låneavtalen). Nedbetalingsplanen viser renten ditt forbrukslån får.

Vilkår for å få lånet

Denne formen for usikrede lån er i utgangspunktet tilgjengelig for alle over 20 år. I tillegg kreves det at du har bodd i Norge i minimum 2 år. Opplever du å få avslag på lånesøknaden skyldes det alltid resultatene på kredittsjekken. Det kan derfor være greit sjekke at eventuelle gamle betalingsanmerkninger er slettet før du søker. Collector er en svensk bank, men følger norsk lovgivning. Det betyr blant annet at selv om du har signert låneavtalen har du angrerett på 14 dager.

Søk via Collectors nettside

Ønsker du å søke om forbrukslån fra Collector gjøres det via nettsiden deres. Fyll inn opplysningene du blir bedt om på søknadsskjemaet og send inn. Det går raskest om du benytter Bank ID til signering av søknad og låneavtalen. Har du ikke mulighet til dette sender Collector også pr post, men det tar selvsagt noe lengre tid. Når du søker kan det være greit ta en titt på betalingsforsikringen Collector tilbyr. Forsikringen dekker arbeidsuførhet, ufrivillige sykehusopphold og dødsfall. Se over vilkårene før du bestemmer deg og vær oppmerksom på at det koster ekstra.

Betaling med faktura

Dette er ikke et forbrukslån i den tradisjonelle forstanden, men en løsning for netthandel. Handler du på en nettside tilknyttet Collectors ‘betal med faktura’ kan du bruke denne betalingsløsningen. Når du mottar varen får du også fakturaen med hva du skal betale. Fakturaen finner du enten i pakken, kommer pr e-post eller i posten. Denne ordningen gir deg mulighet til å få betalt varene selv om du ikke har penger på kontoen akkurat den dagen.


Rick

No description.Please update your profile.

  Låne Kalkulator

  Kalender

  September 2016
  M T W T F S S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930